Poorten Caus

5 Voordelen van Ayous Thermowood

Poorten Caus Testimonial

De voordelen van ayous thermowood zijn esthetisch, duurzaamheid, economisch en milieubewust en veiligheid.  Als alternatief voor synthetisch hout kan ayous thermowood het uiterlijk van echt hardhout nabootsen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor toepassingen binnen en buiten.

Esthetiek
Esthetisch gezien is thermohout een geweldige keuze wanneer het wordt gebruikt als alternatief voor hardhout. In tegenstelling tot het gebruiken van echt hout dat gemakkelijk kan worden ontsierd of worden gekrast door dagelijks gebruik en slijtage, zal thermowood u dezelfde blik en het gevoel van hardhout geven maar zonder om het even welk van de risico’s geïmpliceerd met het gebruiken van echt hout. Het is duurzamer dan echt hout, dus het zal niet zo snel krassen.

Duurzaam

De duurzaamheid is een van de redenen waarom veel mensen thermohout verkiezen boven echt hardhout. Het is ook milieubewust omdat het is vervaardigd zonder gebruik van chemicaliën of synthetische harsen die schadelijk zijn voor het milieu.

Economisch

Een van de redenen waarom veel bedrijven thermohout verkiezen boven echt hout is omdat het goedkoper is. Het wordt gebruikt voor poorten, meubels, keukenkasten en zelfs in vloeren. Dit helpt hen geld te besparen, want in plaats van echt hout te gebruiken dat veel geld kost, kunnen ze thermohout gebruiken dat ook mooi is, maar niet zo duur.

Milieubewust

Het synthetische houtalternatief dat wordt gebruikt voor ayous thermowood is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar, waardoor het een echt groen en milieuvriendelijk product is. Bovendien wordt thermohout vervaardigd van gerecycleerde materialen, wat zijn plaats als groen bouwmateriaal dat kan bijdragen tot de bevordering van duurzaam leven nog versterkt.

Veilig

Thermowood heeft een lage ontvlambaarheid, waardoor het zeer brandbestendig is. Het is gemaakt van gerecycleerd hout en zaagsel, dus door het te gebruiken helpt u ook het milieu door afvalmaterialen te recycleren. Een ander voordeel van thermohout is dat het zeer weinig krimpt en uitzet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw panelen of planken kromtrekken of van vorm veranderen.

Thermowood panelen worden met succes gebruikt om muren, vloeren, plafonds, meubels, poorten, scheidingswanden en nog veel meer te maken.

Bekijk zeker onze gerealiseerde projecten met ayous thermowood!

Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie!