Poorten Caus

DRAAIPOORTEN

Waarom een draaipoort?

De meeste mensen plaatsen hun poort op de oprit tussen de gevel van hun huis en de scheiding met de buren.  Wegens plaatsgebrek wordt meestal gekozen voor een draaipoort of een draaihek.  Kies voor een draaipoort die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning en wij bekijken met u naar de best mogelijke technische oplossingen en mooiste designs. Wij maken zelfs draaipoorten met één enkele vleugel tot 5m.

Waarom het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan?  En met een automatische poortopener kiest u voor veiligheid én comfort!

waarom kiezen voor een draaipoort van poorten caus?

Wij zijn reeds geruime tijd specialist op vlak van draaipoorten, voor zowel klassieke als moderne uitvoeringen. Alle poorten kunnen zowel binnen- als buitendraaiend gemaakt worden. U heeft de keuze uit een ondergrondse- of bovengrondse meter, afhankelijk van de mogelijkheden en uw behoeften.  

Wij maken alle modellen volledig naar jouw wensen en behoeften. Alle toegangspoorten kunnen zowel binnen- als buiten draaiend gemaakt worden, geautomatiseerd worden of niet, met een ondergrondse- of bovengrondse motor, naargelang de mogelijkheden.Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen: metaal of metaal met houtbeslag afwerking. Iedere poort wordt vervaardigd met de beste materialen en afgewerkt tot in het kleinste detail. 

Ons assortiment draaipoorten

NIEUW ASSORTIMENT DRAAIPOORTEN 2021

draaipoort palicade
draaipoort modulair
2 vleugel draaipoort vertikaal
2 vleugel draaipoort horizontaal

TOTAALCONCEPT MET BIJPASSENDE OMHEINING MOGELIJK

Draadsluiting 2D
Draadsluiting 3D
Fencing Palicade
Fencing Palicade P002
Fencing Palicade P064
Fencing Palicade P082
Fencing PB001
Fencing pino 2 colore 2
Fencing PP002 (P102)
premium_aw.10.68_wisniowski
premium_aw.10.63_wisniowski
premium_aw.10.67_wisniowski
Fencing PP002

VOEG ACCESSOIRES TOE NAAR WENS

Ingewerkte brievenbus schuif-draaipoort 1
Ingewerkte brievenbus schuif-draaipoort
LED verlichting plastmet 1
LED verlichting plastmet