Poorten Caus

Poorten Caus door de ogen van één van onze klanten

Wat kost een schuifpoort

Wat waren voor u de redenen om te investeren in een toegangspoort?

Toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen, wilden we in de eerste plaats een veilige omgeving voor onze kinderen creëren, waar zij naar hartelust kunnen spelen, zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over hun veiligheid. Ook wilden we een oase van rust en privacy creëren, en vermijden dat iedereen zomaar onze tuin kon inwandelen.
 

Hoe heeft u dit aangepakt?

We zijn online op zoek gegaan naar leveranciers in onze buurt, die voldeden aan onze criteria. Voor ons was de kwaliteit van de poort erg belangrijk, maar wij hechtten ook veel belang aan een duidelijke planning en een eerlijke budgettering.
 

Waarom heeft u gekozen voor Poorten Caus?

Wij hebben gekozen voor Poorten Caus omdat we bij hen vanaf het eerste moment een goed gevoel hadden. Er werd naar onze wensen geluisterd en er is zelfs meer dan één persoonlijk gesprek geweest, om tot de eerste simulatie van onze droompoort te komen.
 
Marino is iemand die echt meedenkt, en hij reikte zelfs oplossingen aan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Ik kan nu bijvoorbeeld onze poort van op afstand openen met mijn smartphone zonder dat ik de auto hoef uit te stappen. Dit geeft een veilig gevoel, vooral als ik ’s avonds thuiskom als het donker is, want wij wonen vrij afgelegen. Wij kunnen ook zelf meerdere mensen toevoegen zoals familie, poetshulp, tuinman, zodat zij ook gebruik kunnen maken van de automatische poort.
 
Ook was het voor ons belangrijk om voor kwaliteit en duurzaamheid te kiezen, want het blijft tenslotte toch een investering. We hadden veel vertrouwen in het kwalitatieve aspect van Poorten Caus. Marino had tijdens de eerste gesprekken stalen bij van de houtafwerking bij en ook de mogelijke automatisatie systemen werden vooraf uitgebreid besproken en bekeken.
 

Bent u blij met het resultaat?

Wij zijn superblij met het resultaat. Onze poort ziet er prachtig uit, net zoals ik het mij had voorgesteld. Ze is volledig geïnstalleerd door Poorten Caus binnen de vooropgestelde planning én tegen de vooropgestelde prijs! Wij hebben allebei een drukke agenda, en de transparante en correcte planning heeft ervoor gezorgd heeft dat we niet voor onverwachte verrassingen stonden qua budget of extra verlofdagen moesten nemen. Onze kinderen kunnen nu veilig in de tuin spelen, terwijl wij in alle rust kunnen genieten van onze privacy!
 
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Poorten Caus u kan bieden?
 
Contacteer ons gerust, en wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek!