Poorten Caus

Wie zijn we

Mijn naam is Marino Caus, en ik ben oprichter van Poorten Caus. Ik ben ingenieur van opleiding en heb 20 jaar ervaring opgebouwd in de industrie, met name in onderhoud en service. In mijn ervaring heb ik geleerd dat een goed concept en uitmuntend design enkel succesvol kan zijn als de mens of team erachter er volledig voor willen gaan. Met het team van Poorten Caus  bewijzen we dat de mens en design centraal staan. We zullen er altijd voor zorgen dat u kan genieten van de beste kwaliteit doorheen het volledige proces, vanaf het ontwerp tot in de uitvoering.

Ik heb Poorten Caus opgericht omdat ik sinds een groot aantal jaren al bezig ben in engineering en de microbe om zelf iets te creëren heeft me nooit losgelaten. Een eigen product laat toe dat ik mijn creativiteit kan laten gaan om samen met u een fantastisch concept te ontwikkelen. Uw wensen worden vanaf het eerste gesprek tot en met aan de oplevering in rekening genomen, en dit met een mooie inkijk in ons proces, zodat ook u tegen uw vrienden en familie zal willen vertellen over Poorten Caus.

Samen met mijn vrouw Aleksandra leid ik de onderneming in goede banen en ons team van installateurs zorgt er voor dat onze zin voor transparantie – service en kwaliteit vertaald worden voor, tijdens, maar ook na de installatie v an uw toegangspoort.

onze MISSIE

Het is onze missie om onze klanten te helpen bij de realisatie van hun droompoort die perfect aansluit bij hun behoeften en hun wensen.

onze VISIE

Wij willen dé leverancier bij uitstek zijn voor alle particulieren en bedrijven die hun droompoort willen realiseren om net die extra touch te geven aan de uitstraling van hun woning of bedrijfstoegang.

onze waarden

Bij ons staat de klant altijd centraal en daarom leveren wij een uitmuntende service, hoe groot of hoe klein het project ook is. Wij ont-zorgen en streven bij ieder project naar kwaliteit, veiligheid, eerlijkheid en transparantie doorheen het ganse proces.