Poorten Caus

Een tevreden klant van Poorten Caus aan het woord

Poorten Caus Testimonial

Wat waren voor jullie de belangrijkste redenen om te investeren in een toegangspoort?

Wij waren op zoek naar een duurzame oplossing die ons een garantie van veiligheid gaf dat ons dochtertje van bijna 3j en ook onze hond, niet zomaar de straat konden oplopen.

Waarom hebben jullie voor Poorten Caus gekozen?

We zagen dikwijls posts verschijnen op sociale media (Facebook), van telkens heel mooi afgewerkte projecten. Dat heeft de doorslag gegeven om voor poorten Caus te kiezen.

Tevens kende ik de zaakvoerder als ex-collega, dat maakte de drempel wat minder groot. Niet dat we ooit close hebben samengewerkt, maar ik herinner me wel dat de zaken die Marino destijds verwezenlijkte, altijd heel professioneel werden aangepakt.

Een reden te meer om niet voor iemand anders te kiezen.

Hoe is het proces verlopen vanaf offerte tot plaatsing?

Eerst en vooral heb ik een mailtje gestuurd om eens af te spreken, en eens te luisteren naar het advies van de zaakvoerder. Tenslotte heeft hij ervaring in het plaatsen van poorten.

Want niet alleen de poort was bij ons van belang, ook moest een deel van de oprit opnieuw betegeld worden en moesten er enkele steenkorven van plaats veranderen en een boompje worden weggehaald.

Al gauw kwamen we uit op een aantal producten uit het gamma die perfect bij onze noden zouden passen, waarna ik ook snel een aantal offertes toegestuurd kreeg. 

Bij onze uiteindelijke keuze voor de poort hebben we verschillende opties gevalideerd, omdat we ons gedacht steeds trachtten te optimaliseren. Daar heeft Marino uiteindelijk de lat hoog gelegd en een prachtige poort voorgesteld die perfect aansloot bij onze wensen.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een zelfdragende poort met een afrormosia blokprofiel. Vooral omdat dit een tijdloze uitstraling heeft, en en duurzaam is. Het gebruiksgemak is echt indrukwekkend. Zo is de poort instelbaar voor auto opening alsook voor voetgangers opening. Dit laatste heeft als voordeel dat je geen aparte inkomdeur moet installeren. Alles is bedienbaar met een afstandsbediening, of gewoon via smartphone en is er zelf gezichtsherkenning aanwezig op de videofoon.

De voorbereidende werken waren in één dag klaar. Het uitbreken van de betonvloer, plaatsen van wachtbuizen,  plaatsen van tegels, verplaatsen van steenkorven…. Alles ging in sneltempo vooruit.

Zijn jullie tevreden over het resultaat?

We zijn zeer tevreden! Door de corona-crisis hebben we iets langer op onze poort moeten wachten, maar eens die geleverd werd, is  ze de dag nadien al geïnstalleerd. 

We hebben nu een mooie, degelijke afsluiting die op professionele wijze is geplaatst. We hoeven geen schrik meer te hebben dat onze dochter of onze hond zomaar op straat kunnen lopen. Ook is het een hele mooie aanvulling en meerwaarde voor onze woning.  Het was het wachten waard, en mochten we ooit opnieuw een poort laten installeren zal het terug via Poorten Caus zijn!

Zouden jullie Poorten Caus aanraden aan anderen?

Absoluut! Poorten Caus doen wat ze moeten doen. Wijken niet af van het geheel. Altijd bereikbaar. Professioneel advies. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Letterlijk TOP-service!

Dat is waarom ik anderen Poorten Caus aanraadt!

Een tevreden klant van Poorten Caus uit Zelzate